עיצוב פנים והום סטיילינג-שיפוץ חלל ציבורי בדירה ישנה | מעלה אדומים

הלקוחות פנו אליי לאחר שראו כתבה במגזין עיצוב על דירה אחרת שתכננתי.

הדירה שופצה בעבר באופן חלקי (רק מטבח וחדרי רחצה) וכעת רצו לשפץ את כל החלל הציבורי.

לטובת הרחבת חדר המגורים , ביטלנו חדר שלא היה בו שימוש.

התוצאה - חלל ציבורי מרווח המאפשר לארח בצורה מפנקת ולהינות מפינת אוכל שלא הייתה קודם.

בכדי לפתוח את החלל הוחלט כי לא יבנו קירות ולכן תוכננה על ידי ספרייה גדולה מאוד המכילה את הטלוויזיה

ובנוסף את אוסף הספרים הגדול שהיה ללקוחות.

פריט נגרות נוסף שתוכנן היה ארון כלים ואחסון לשאר הפריטים שהלקוחות ביקשו.

לריצוף הרצפה נבחר אריח פורצלן דמוי פרקט מתוצרת ספרד במידה 120|20 שיצר מראה נעים וחם.

לקירות החלל באזור פינת המגורים הודבק טפט עם דוגמת משרביה.

תאורה ווילונות בהתאמה אישית הוכנסו לחלל ויצרו אווירה מפנקת ונעימה.

ספקים: דור וצורי |  לוגו תאורה | אורית טראוב | רהיטי אסף | שון ריהוטים | גולף&CO 

צילום: לירון מולדובן

הצצה קטנה לדירה לפני השיפוץ | BEFORE

הדירה אחרי השיפוץ | AFTER

Show More